ADVARSEL! Nettleseren du bruker er utdatert. Den har kjente sikkerhetshull, samt begrenset funksjonalitet. Du vil ikke kunne bruke alle funksjoner på siden. Vennligst oppgrader ved å velge en nettleser til høyre.

Nyhet: Nå finner du Calix takbokser i vårt sortiment!

Nyhet: Nå finner du Calix takbokser i vårt sortiment!

NYHET! Nå kan du kjøpe Calix takbokser her i Autokatalogen. Vi har fått et bredt utvalg av Calix takbokser i vårt sortiment, og du kan lese mer om takboksene her. 

Les mer

BlazeCut - selvutløsende brannslukkingssystem

BlazeCut - selvutløsende brannslukkingssystem

Redd bilen, båten eller bussen med et system som oppdager og slukker brann helt av seg selv - uten opprydding i ettertid!

Les mer

Andre nyheter

 • Verdenspremiere Dräger Alcotest 3820

  I dag lanseres den nye Dräger Alcotest® 3820 i Norge. Dräger Alcotest® 3820 er en ny generasjon alkotester som retter seg hovedsakelig mot det private markedet.

 • Vi har nå Red Line-olje i vårt sortiment!

  Vi har nå fått Red Line-olje i vårt sortiment. Her i Autokatalogen kan du se hele vårt sortiment, se dine priser og bestille direkte.

 • Nyhet: Dräger Interlock 7000

  Dräger Interlock 7000 er en moderne lås som med sin sikkerhet, hurtighet och brukervennlighet setter føreren i fokus. Ready when you are!

 • Velkommen til Autokatalogen.no

  På Autokatalogen.no har du mulighet til å foreta bestillinger og finne priser, og har tilgang til ordreoversikter, monteringsanvisninger, tekniske spesifikasjoner med mer.

 • 10 myter om filtre

  MANN-FILTER avslører sannheten om filtre. 

Flere nyheter

Om Autokatalogen | Spørsmål og svar
Sentralbord: 22 88 46 80, E-post: firmapost@kgk.no, Web: www.kgk.no
Kontakt Oslo: KGK Norge AS, Breivollveien 31, 0668 OSLO